Persoonlijk

Therapeut Nicole Advani

Nicole Advani

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen (Maastricht), heb ik veel gereisd en in Canada gewoond. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt als senior voorlichter bij een ontwikkelingsorganisatie.

De wens om psychologie te gaan studeren speelde echter al een hele tijd. In 2007 ben ik daarom de opleiding Integratieve psychotherapie gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Hier ben ik als therapeut afgestudeerd. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk aan huis.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de VIT, koepelorganisatie RBCZ en de SCAG.

Mijn ervaring en werkwijze

Het werken met mensen in mijn passie. Wat mij drijft is het begeleiden van mensen bij het vinden van meer vervulling in hun leven. Samen onderzoeken we wat er nodig is om (weer) voluit van het leven te kunnen genieten.

De ervaring die ik zelf heb gehad in het leven hebben mij verrijkt en mij tevens geïnspireerd kennis op te doen om anderen te helpen in hun proces.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Nicole
Therapie Breda

Neem contact op